2012. február 16., csütörtök

MEGLEPI -de van benne valami Egy nyugtató hatású információ! Egyél vajat és szalonát.

Két európai országban már receptre kapható a sör: aki Lengyelországban
és Csehországban vesekő betegségben szenved, sörét a
társadalombiztosítás fizeti! Ugyan itthon erre még várnunk kell, de
lássuk, vajon tényleg
vannak-e jótékony hatásai a legnépszerűbb alkoholos italoknak, mint a
sör,bor és pálinka.
Hosszas kutatások végeredményeként állítják, hogy napi 20 gramm
alkohol fogyasztása két és fél évvel hosszabbította meg a páciensek
életét, azokhoz képest, akik egyáltalán nem ittak. A sör és a bor az
immunrendszer működésére jótékony hatással van, magas ásványi
anyag, vitamin- és
antioxidáns tartalma vírusfertőzések ellen is védelmet nyújt.
Rendszeres mérsékelt sör és borfogyasztás gátolja az artériákban
avéralvadék és a lerakódások kialakulását, ezáltal a
szívinfarktus-esély 50%-kal csökkenhet, emeli a jó HDL koleszterint,
csökkenti az ártalmas LDL koleszterint és jó hatású a
vérkeringésre.
Hangsúlyozni kell, hogy valóban csak a mérsékelt
fogyasztásnál lépnek fel a
pozitív hatások, a túl sok fogyasztás változatlanul ártalmas!
A tanulmányok kimutatták, hogy a nélkülözhetetlen vitaminok és ásványi
anyagok kombinációja éppen az alkohollal együtt növelik a szervezet
elektrolit tartalmát, az enzim aktivitást, a hormonszintet, a
vérkeringést,
az izom és anyagcsere folyamatokat, valamint fokozzák a
vértestek
képződését.

Ismertté vált, hogy 1 liter sörben ugyanannyi antioxidáns van, mint 4-5 adag
gyümölcsben. Naponta fél liter sör a vesekő rizikót 40%-kal
csökkenti. Egy
milánói orvos-csoport a sörfogyasztást a leggazdaságosabb
vesekő megelőzési
módszerként javasolja. Egy átlagos sör kevesebb, mint 140 kalóriát
tartalmaz, dobozonként, kb. 4 %-os alkoholtartalom mellett, így a
mértékletes fogyasztása nem hizlal. Kísérletek kimutatták, hogy az árpa
csírázása és malátává történő átalakulása során nagyon sok vitamin
keletkezik. Különösen jelentősek a B1, B2, B3, B6, és H mind
jelen vannak,
valamint az ásványi anyagok a Cu, Fe, Zn, Ph, és a Mg.

Néhány sörfajtában a Folat (B9) olyan nagy mennyiségben van
jelen, mint 100
g brokkoliban, vagy 0,5 kg paradicsomban. Ezen kívül a komló növény
évszázadok óta gyógynövényként ismert. Népi megfigyelések is azt
bizonyítják, hogy a komlót a szoptató anyák is használták az anyatej
mennyiségének növelésére, valamint az érzékeny csecsemők
nyugtatására az
anyatejen keresztül. A komló megtalálható tabletta formában
és különböző
gyógytea keverékekben is, nyugtató, altató és emésztést
elősegítő hatása
van.

Vörösbor fogyasztása kifejezetten mérsékli az érelmeszesedés
kialakulását,
naponta egy pohárnyi, 1,5-2 dl bor kb. 15%-kal csökkenti a
szívinfarktus
rizikóját. A borban lévő anyagok csökkentik az
inzulinrezisztenciát, kedvező
hatással vannak az anyagcserére, csökkentik a pulzust és a szívet jó
energetikai állapotba hozzák. Ugyanakkor ennek a mennyiségnek nincs
kimutatható máj- és idegkárosító hatása és nem okoz függőséget sem.

A pálinka alkoholtartalma 40-50% körüli, hazánkban a reggeli fél
kupica,
illetve az étkezések előtti, aperitifként való fogyasztása
terjedt el, mely
nem túl kedvező élettani szempontból. Az üres gyomorra ivott
pálinka, bár
étvágygerjesztő hatású, károsan hat a gyomorra.

A tömény italok fogyasztásának ideális ideje étkezés után van. Ekkor
felszívódásuk, hatásuk mértéke csökken ugyan, de a szervezet ilyenkor
emésztést serkentő szerként hasznosítja. Fertőtlenítő hatása
miatt a pálinka
megfázás esetén is jól jöhet.

Népi gyógymódok köhögés és rekedtség ellen az ágyas pálinkák különféle
formáit és a mézes pálinkát javasolják.

A pálinka önmagában jó a magas vérnyomás ellen. A foghagymás
pálinka
valóságos varázsszer.

Az alkoholok ételek melletti alkalmazása során azt találták,
hogy mind a
vörösboros, mind a sörös pácolás hat órán keresztül a káros vegyületek
megjelenését 90 százalékban megakadályozta. A harmadik rákkeltő anyag
kifejlődését a sör már négy óra alatt olyan mértékben
csökkentette, mint a
vörösbor hat órai pácolás végére! A kutatók úgy gondolják,
hogy a sörben és
a borban lévő természetes cukrok gátolják a húsban lévő,
vízben oldódó
molekulák kiáramlását a felszínre, ezért azok a hő hatására
nem alakulnak át
rákkeltő anyagokká. Arról nem is beszélve, hogy a pácolás
eredményeként a
hús is ízletesebb lesz. Kertészetben a növények ápolásához is
jól jöhet egy
kis sör. Csodákat művel, hatására a fű is gyorsabban nő. A sört a
fodrászatban is előszeretettel használják a haj formázására
és ápolására. B6
és B2 vitamintartalmának köszönhetően erősebbé és fényesebbé
teszi a hajat.
A különféle hajhabok és zselék helyett is használhatják, mivel
a világos sör
kitűnő hajformáló. Hajmosás után a fejbőrt és a hajszálakat
is jól be kell
dörzsölni, majd 15 perc után bő vízzel leöblíteni.

Ui.: Arról nem szól a fáma, hogyha mindhárom alkoholformát alkalmazzuk
akkor a hatások erősítik vagy rontják egymást. Ezt
mindenkinek saját magának
kell kipróbálni !

A túlvilágról ez láthatatlan, hát olvasd el még itt !


Vajon tudatosan mérgezik a népet?

Kábítsák csak a népet. Én benyomok délelőtt 4 azaz négy
rosé kisfröccsöt,
du ugyanebből 5-öt, hogy jól aludjak, a vizet saját ásott
kutamból iszom
1969 óta gyerekeimmel együtt.

A nyaralómba sem engedek be klóros szennyvizet ott is saját
ásott kútból
merítem. 78 éves vagyok a gyerekeim 42 és 38 évesek.

Disznózsíros birkapörkölt. Csülkös velős pacal ami belefér. A
doktornő meg
nyaljon sót. Nagyapám parasztkolbászon szalonnán élt 92 évet. Apám
úgyszintén 86 évet anyám 84 évet ezt kapd ki dokinéni.

Ne meséljetek baromságot. Disznózsír és házi víz. Különben
mentek a lecsóba.

Egy doktornő írta hozzá ezt a megjegyzést:

Úgy vélem , amit ebben a email-ben leírtak , sajnos megállja a helyét.
Rajtam ne múljon , hogy minél többen legalább elolvassák.

ÉRDEMES!

Volt egy nagyon érdekes beszélgetés február 22-én a Hír
Tv-ben, Dr. Csáky
István professzorral (Állatorvostudományi Egyetem)
beszélgetett Pataki Enikő
a SZÓJA szerepéről. Ugyanis, több mint egy éve már Angliában
felfigyeltek
arra, hogy nemcsak a felnőtt sportolók, de 13-14 éves gyerekek közül is
évente 3-4-en halnak meg sportpályán szívelégtelenségben Mivel a
szívelégtelenség okát a boncolásnál nem találtak, elkezdték
vizsgálni, mi
lehet közös az áldozatokban.. Egyetlen ilyen volt: az
étrendjükben a szója!
Arányos mennyiségű SZÓJA (nem mellékesen) 4-5-ször annyi női
nemi hormont
(vagy azzal azonos hatású alkaloidot) tartalmaz, mint 1 db
antibébi tabletta
Ez férfiakra nézve még veszélyesebb, mint a nőkre!

Ezek után, amerikai kutatók elvégeztek egy tesztsorozatot
30-30 egérrel (30
minta és 30 kontrollállat). A 30 kísérleti egér - melyeket
SZÓJÁVAL etettek
- MINDEGYIKE elpusztult szívelégtelenségben. A kontroll csoport, amely
normál kaját kapott, semmilyen problémát nem mutatott.

A professzor összerakta az információkat, és javasolja, vizsgálják a
sportolókat étrendjük vonatkozásában is. A végén, csak mint
érdekességet
megemlítette, hogy az allergiás megbetegedések óriási
méretűre növekedésének
kezdete szignifikánsan egybeesik a SZÓJA fogyasztásának általánossá
válásával.

Múltkor körbement egy nagyon jó cikk a margarinról, mint mesterséges
élelmiszerről (kőolajszármazék). Itt ez a szója, mely szintén az
élelmiszeripar találmánya.

Miből lehet olcsón, nagy tömegben élelmiszert előállítani?
Hát kőolajból,
gombamód szaporodó szójababból.... Főleg, ha még gén kezelik is, az már
abszolút katasztrófa.

A Greenpeace-esek egy áruházban egy csomó konzervet
ragasztottak tele
figyelmeztető cetlikkel, hogy a termék génkezelt szóját
tartalmaz. Persze
kiverték őket onnan és az érintett gyártó mindent tagad.
Nahát! Miért nem
csodálkozom én ezen...

Szóval ne egyetek szóját, használjatok margarin helyett vajat!

Egy neurológus orvos azt is mondta, hogy ez a levél, ha eljut
legalább 100
címre, szinte biztos, hogy legalább egy életet megment. Én is
beálltam a
sorba, hogy eljusson 100 emberhez. Köszönöm, hogy elolvastad. Remélem
Te is továbbítod!

1 megjegyzés: