2010. április 19., hétfő

Etka anyó - Kártyikné Benke Etka on Vimeo

http://vimeo.com/10629112
Kontraszt - Érdekes embereket bemutató riportfilmsorozat

Etka anyó - Kártyikné Benke Etka

Az érdekes embereket bemutató filmsorozat következő részében Kártyikné Benke Etkát, vagy ahogyan az ország ismeri Etka Anyót mutatjuk be.

A szegedi hölgy 55 éves koráig úgy élt, mint a legtöbben, tudomásul véve, hogy az ember öregen és betegen hal meg. Ekkor azonban jelentős változás állt be életében és az azóta Etka Jóga Módszer néven szabadalmaztatott program segítségével hihetetlen fizikai és szellemi változáson ment keresztül. A 83 éves életvidám, temperamentumos hölgy olyan kondíciónak örvend, amit egy húsz éves is megirigyelhet. Görkorizik, gyűrűn, bordásfalon függeszkedik, bonyolult jógagyakorlatokat végez és a betegséget csak hírből ismeri. Etka Anyó abból indul ki, hogy a jóga, a természetes gyógymódok, az orvostudomány mind a természet gyógyító erőinek a megértésére épül. A cél tehát az egészség megőrzése, vagy visszaszerzése a TERMÉSZET építő erőinek felszabadításával. Mindez többek között a gerinc és a nyaki csigolyák tudatos edzésével, az elhanyagolt tüdő térfogatának növelésével, a tüdő, a szív, munkájának segítésével, az agyi vérszegénység megszüntetésével lehetséges. Az eredményről és a módszer hatékonyságáról mindenkit meggyőz az Etka Anyóról szóló harminc perces film.
H.Z.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon hálás vagyok Neked, hogy közzétetted az Etka anyóról készült filmet, elmentettem magamnak, hogy akár naponta is végignézzem, tanulva tőle a nagybetűs ÉLETET! Köszönöm szépen, üdvözlettel Tilla Szlovákiából

    VálaszTörlés