2011. augusztus 10., szerda

Családomról fotók




Szerettem volna rendezettebben felvinni, de nem sikerült

6 megjegyzés:

  1. Azért esett ennyire szét az oldal, mert a képek nevéhez jó hosszú szöveget írtál. Úgy tudsz segíteni rajta, hogy az oldal megnyitása után az edit-re kattintasz (szerkesztés) és utána minden képet újra megnyitsz szerkesztésre (csak rá kell kattintani). Utána a "caption" (cím)-ből ctrl x-el kitörlöd a hosszú szöveget, és ctrl v-vel átteszed a "description" (leírás)-hoz. A caption-nál csak rövid szöveg maradjon (mondjuk anyu16, anyu85", stb.) A végén a .jpg felesleges, itt nem kell. Minden változtatás után a "save"-re kell kattinani. Ha az egésszel végeztél, katt a Save changes gombra és már rendezett is lesz az oldal!

    VálaszTörlés
  2. András!
    Nagyon kedvees, hogy segíteni igyekszel, köszönöm. A hosszú szöveg aláírása már korábban is okozott problémát, rá is jöttem. Most látod, nem figyeltem erre.

    Fotókat szerettem volna valahogy csoportba szedve feltenni, de egyenként lehetett volna és válogatni a meglévő mappából, v. sorszámmal ellátni, a legegyszerűbb.
    Régebben 20-30 kép is ment egyszeri kijelöléssel, most valahogy ez eltünt, csak egyenként lehet, ehhez meg türelem kellene!

    Igyekszem azért javítani, köszönöm, puszillak.

    VálaszTörlés
  3. Jó kislány voltam András, érdemes volt elfogadnom tanácsodat, szebb látvány így, újra köszönöm!

    VálaszTörlés
  4. Lehet, benézek többi mappáimba is és egy kicsit rendezem.

    VálaszTörlés
  5. Én meg csak a technikával foglalkoztam, pedig a képeket kellett volna dicsérni! Büszke lehetsz rá, hogy ilyen családod van!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, minden kedves megjegyzés boldoggá tud tenni engem.

    VálaszTörlés