2009. március 11., szerda

Videonezo - Terrorizálták diáktársukat

http://videonezo.hu/video/38637
Borzalom! Szégyen, gyalázat! FElháborító!!!!
Mivel, hogyan lesznek büntetve, a két fiú és a még bíztató, élvezkedő lány!!!
Szegény gyerek, egész életére lelki sérült lesz e miatt!
Alig bírtam végig nézni!
*******************************
Az interneten közzétett felvételek alapján nyomoz a rendőrség

Csoportos garázdaság és könnyű testi sértés gyanúja miatt nyomoz a rendőrség Zalaegerszegen, egy internetes videomegosztó portálon látható felvétel miatt.

A csaknem öt perces, valószínűleg mobiltelefonnal rögzített felvételeken két fiatalember bántalmaz egy harmadikat. Ütik, rúgják, köpködik és arra kényszerítik, hogy a cipőjük talpát nyalogassa - a felvételt készítő nő utasítására. A felvételen az látszik, hogy két fiú rátámad egy padon üldögélő fiatalemberre. Az áldozat némán tűri, hogy a másik kettő percekig pofozza, ököllel veri, rúgja és köpködi. Semmilyen ellenállást nem tanúsít. A háttérből egy női hangot hallani, feltehetően a felvétel készítőéjét.

A nő hangos nevetése kíséri a bántalmazást, közben utasítja is a két fiatalembert, hogy mit tegyenek az áldozattal.

A felvétel második felében a bántalmazók letérdepeltetik áldozatukat, és arra kényszerítik, hogy a cipőjük talpát nyalogassa. Az áldozat időnként fájdalmában felkiált, de nem védekezik. A Független Hírügynökség információi szerint a felvételek a zalaegerszegi vasútállomáson készültek, és a támadók közül ketten korábban a zalalövői általános iskolába jártak.

Gyarmati Antal igazgató szerint különösebb gond nem volt velük, semmi nem utalt rá, hogy ilyen borzasztó dologra képesek - fogalmazott az igazgató. Hozzátette, a felvételek minden jobb érzésű embert felháborítanak. "A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy felnőtt és két fiatalkorú ellen.

A nyomozás eddigi adatai szerint a két fiatalkorú megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy januárban, felnőtt társuk megbízása alapján tettleg bántalmazott egy fiatalkorú személyt, akit többször megütöttek, megrúgtak és megaláztak. Felnőtt társuk a bántalmazást és megalázást valószínűleg mobiltelefonjával rögzítette" - olvasható a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. Az ügyről semmilyen további részletet nem hajlandók elárulni.
****************************-

3 megjegyzés:

  1. A bántalmazott gyerek eleve lelki sérült volt :((((
    De nem nézem meg mégegyszer, mert először is alig tudtam végignézni :(((((

    VálaszTörlés
  2. Olvastam róla, már megtalálták őket. Remélem keményen megbüntetik az elkövetöket.

    VálaszTörlés