2007. november 17., szombat

www.internetmilliomos.hu - Az Internetes Aranybánya

http://www.internetmilliomos.hu/index.php?upi=9240
Hogyan keressük meg elsõ millióinkat úgy, hogy nem rendelkezünk sem nagy tõkével, sem a megfelelõ kapcsolatokkal.

* * *
A sikeresség 10+1 titka



1. Élvezze és tisztelje az életet
Az életet ajándékba kaptuk. A minket körülvevõ természet részei vagyunk. Együtt lélegzünk a fákkal, együtt kelünk és nyugszunk a nappal. Minden újabb perc, minden újabb nap célja az, hogy a maximumot hozzuk ki a kapott talentumokból a magunk és az utánunk jövõk javára. A jelent unokáinktól kapjuk ajándékba! Életünk tartalmassá és hasznossá tételével nekik tartozunk.

2. Higyjen
Ön a világegyetem egyik megismételhetetlen és csodálatos teremtménye. Az Ön tudása, tapasztalata és ismeretei mások számára hihetetlen értékkel bírnak. Ne bújjon meg a háttérben! Higyjen magában vagy higyjen egy az embernél nagyobb erõben, és tegye tartalmassá életét tehetségének kibontakoztatásával. Ne féljen mások irigykedõ pillantásaitól vagy szavaitól. Higyjen és akkor többé nem inoghat meg.

3. Legyen kitartó
Egy hegyre nagyon sok módon fel lehet jutni, ahogy egy célt is sokféle képpen el lehet érni. Nem az a lényeg, hogy milyen hamar éri el, hanem, hogy eléri-e. Ha elindul egy irányba, tartson ki és akkor biztosan elér a csúcsra. Ha örökké jobbra-balra ugrál és próbálja kitalálni, hogy merre is induljon, soha nem jut sehova. Induljon el, vállalja és vigye végig amit elkezdett. Lesznek könnyû és nehéz szakaszok, de ha kitartóan halad a csúcs felé, biztosan eléri azt.

4. Legyen céltudatos
Tudnia kell, hogy hova akar eljutni, hogy mit akar elérni az életben. 60-70 éve van. Tervezze meg bátran, hogy milyen életre vágyik, és gondolja át, hogy mit kell tennie azért, hogy ezt elérje. Higyjen, legyen kitartó és tudatosan dolgozzon céljai elérésén. Életünk sanyarúságát az okozza, hogy nem merünk még kis célokat sem kijelölni. Felejtse el. Merjen akár elindulni nagy célok felé is. Még ma.

5. Legyen mit eladnia
Az életben két dolgot kell tudni ahhoz, hogy jómódban, sikerben élhessünk. Az egyik, hogy minden a legjobbat keresi és akarja megszerezni. A másik, hogy pénzünk csak akkor lesz, ha van mit eladnunk. Találja meg, hogy mit akar megszerezni, elérni az emberek minél nagyobb tömege, és adja meg nekik. Dõlni fog a pénz!
Ebben lehet az Ön segítségére a Keresd Magad Degeszre e-könyv.

6. Csak azt adja, ami Önmaga is szívesen kapna
Mindíg legyen korrekt és legyen partner. Csak azt ajánlja, csak azt adja, amit Önmaga is szívesen fogadna. Ellenkezõ esetben tiszavirág életû sikerre számítson.

7. Merjen dönteni
Életének irányítása az Ön saját kezében van. Miért hagyná, hogy mások döntsenek Ön helyett. Soha ne tegyen olyat, hogy nem akar dönteni vagy másnak adja át a döntést. Amint ezt megteszi, eszközzé válik mások kezében és elveszíti sorsa irányítását. Nincs rosszabb és szánalmasabb érzés annál, amikor felnõtt emberek másnak könyörögnek, hogy döntésével változtasson sorsukon. Most döntse el, hogy melyik oldalon akar lenni. Azon, ahol döntenek, vagy azon, ahol akiknek a sorsa felett döntenek.

8. Tanuljon meg "Legózni"
Bizonyára hallotta már, hogy a gazdag emberek játéknak nevezik gazdagodásukat. Nos, valóban az. Olyan, mint a Lego. Ha tudjuk, hogy mi a célunk, mit akarunk elérni, felépíteni, akkor össze tudjuk válogatni a szükséges elemeket és fel tudjuk építeni azt, amire vágyunk. Tanulja meg, hogy Ön legyen az, aki az elemeket, eszközöket összeválogatja és ne csak egy legyen az eszközök közül. Ha eszköz marad, örök életében ott fog maradni, ahova mások "beépítették".

9. Maradjon nyitott a világra
A világ és a változás végtelen. Minden nap új és új dolgokkal találkozunk. Maradjon nyitott és járjon nyitott szemmel. Lehet, hogy olyan "Lego" elemekkel találkozik, amelyek jobban szolgálják céljait. Ne menjen el mellettük. Maradjon nyitott, járjon fürkészõ szemekkel és folyamatosan tökéletesítse azt amit már felépített.

10. Szeresse amit csinál
Legyen õszinte magához és csinálja azt, amit szeret. Ha nem szereti, akkor újra és újra fel fogja adni. És tudja mi a legérdekesebb? Az, hogy a végén akaratlanul is ahhoz fog visszatérni, amit szeret. Ne fusson felesleges köröket. Fogjon bele már az elején abba, amit szeret.

+1 Ne csak álmodjon a jobb életrõl, hanem tegyen is érte
Ön az élet egyik csodája. Az Ön tapasztalata és tehetsége érték mások számára, amiért fizetni is hajlandóak. Ha Ön csak vár, hogy valaki felfedezze, akkor legjobb esetben is - már ha egyáltalán felfedezik -, csak egy Lego elem lesz valaki más építményében. Valaki más fog meggazdagodni Önön keresztül. Ha viszont nekilát és elindul, Önmaga építheti fel a saját tehetségét a csúcsra repítõ rendszerét. Ne féljen a kudarctól. A siker általában a harmadik próbálkozás környékén érkezik! Addig viszont el kell jutnia. Kezdjen el dolgozni saját birodalmán! Kezdje ma!

* * *

Feltétlenül kávézzatok egy habosat, itt ebben a "Kávézóban",
közben olvassatok!
Ki, hogy veszi, Komoly vagy vicc?! Mindenki maga dönti el!



http://www.magyarmilliomos.hu/kavezo.php?upi=1974&ts=20071117081327


10 megjegyzés:

  1. Hát így kell csinálni! csak megelőztek! Megveszik a könyvet- lehet nála bejön..........okosabb mint mi! Ezért nem leszek és sose milliomos!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is, én sem leszek. iwiwes ismerősöm küldte,
    hát továbbítom.
    Életemben semmi nem jött, csak úgy!
    Pedig LOTTO-n is évekig vártam rá!

    VálaszTörlés
  3. Hmm pedig azt hittem már rég milliomos vagy ! :)
    Ekkora tudás birtokában :)

    VálaszTörlés
  4. Na ebből aztán elegem van!
    Ha interneten valami minimális pénzkereseti lehetőség van ill. volt azt éppen most vizsgálják!
    Nekünk ez sem jön be!

    VálaszTörlés
  5. Én is lottóztam de sose jött be! Már nem lottózom-"ezzel is gazdagabb vagyok"!

    VálaszTörlés
  6. Nezsuuuuuuuuuuu! ne............! Nekem semmi sem sikerült, nem értitek!
    Akkor hogyan lehetnék milliomos netán?!
    De várjatok, még találtam valamit, jön további olvasnivaló, ide!! Máris bemásolom!
    Olvassátok.
    Macukám, ne dühöngj!
    PUszim, na ebből van "millióm" sok, még milliárdos is lehetek!

    VálaszTörlés
  7. Böbikém :)
    A puszikból és is milliomos vagyok :D

    VálaszTörlés